Nadační fond Tesco podpořil naše hasiče

predani-uvod

Ve čtvrtek 23. 6. 2016 dopoledne čekalo na kopřivnické hasiče milé překvapení. Nadační fond Tesco předal zástupcům našeho sboru symbolický šek na 30 000 Kč.

Program „Vy rozhodujete, my pomáháme“ nadačního fondu Tesco si klade za cíl podporu lokálních neziskových organizací, které jsou činné v místě působiště obchodů Tesco. V rámci ČR bylo ceněno celkem 90 projektů. Z přihlášených projektů byly v každé oblasti vybrány tři, mezi kterými pak rozhodovali přímo zákazníci Tesca, kteří obdrželi za každý nákup žeton, který pak vhodili do hlasovacího válce podle toho, kterému projektu nejvíce fandí. Kopřivničtí hasiči se přihlásili s projektem zaměřeným zejména na práci s mládeží.

predani

Slavnostního předání  se zúčastnili ředitel hypermarketu Kopřivnice František Wirth spolu s personální manažerkou Pavlínou Platzerovou, sbor zastupoval starosta Adam Fojtík a za zřizovatele jednotky byl přítomen přímo ten nejvyšší, starosta města pan Miroslav Kopečný. Pro správnou hasičskou atmosféru nemohl samozřejmě chybět ani zásahový vůz spolu s celou posádkou ve službě 🙂

tesco-logo

 

pomahame.itesco.cz

Tísňová telefonní čísla
150 Hasiči
155 Záchranná služba
158 Policie ČR
112 Jednotné evropské číslo
tísňového volání
Výstrahy ČHMÚ

Směnový kalendář

Webkamera Kopřivnice